Xocolatada solidària en benefici de la recerca del càncer infantil

L'AMPA organitza la seva segona edició del berenar solidari el 13 de febrer de 2020

Parada de la primera edició de xocolatada solidària a l'any 2019 - Foto: David Muñoz

Per segon any consecutiu l’AMPA organitza una xocolatada solidària a l’escola per aconseguir fons per al laboratori d’investigació dedicat al càncer infantil aprofitant la commemoració del dia internacional de la malaltia.

En aquest sentit l’AMPA oferirà coca i xocolata a les famílies pel preu de 2€ a la paradeta de la plaça de les boles que estarà oberta de 17h a 18h el dijous 13 de febrer de 2020. Els diners recaptats es destinaran íntegrament al fons per a la recerca del càncer infantil.

L’AMPA s’uneix així a la crida feta per les entitats sense ànim de lucre vinculades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que des del 2018 impulsen aquesta acció ‘dolça i senzilla’ per recaptar recursos per desenvolupar noves teràpies, més efectives i menys agressives per als nens i nenes que pateixen càncer.

Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya. El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar, en aquest sentit el servei d’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu és capdavanter a Catalunya. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia.

Com que la immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, els nens són els grans oblidats. Per això la xocolatada solidària a la Salle Tarragona vol donar íntegrament els recursos captats a la causa oferint un berenar dolç i solidari a les famílies.

L’AMPA compta amb la col·laboració de la pastisseria Montserrat de Tarragona i el Carrefour que respectivament patrocinen la coca i la xocolata.

About Ampa La Salle Tarragona 8 Articles
Som el punt de trobada per a pares i mares del col·legi La Salle Tarragona. Impulsem projectes que aportin un complement a l’educació dels nostres fills.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*