Tallers de Scratch: crea un laberint o un joc

Programació per a alumnes de primària (8 a 12 anys)

Laberint creat amb programació Scratch - Imatge: IT Taller

L’AMPA, en col·laboració amb Natalia Shavel d’IT Taller, ofereix dos tallers de programació Scratch gratuïts per a alumnes de primària socis de l’AMPA.

Inscripcions via e-mail abans del 5/02/20 a info@ampalasalletarragona.org amb nom i cognom dels alumnes i edat. Es prioritzaran les inscripcions de famílies socis de l’AMPA.

Programa un laberint

Objectiu: programar un laberint amb obstacles per on ha de passar un personatge. Els obstacles s’han de moure i el personatge ha d’esquivar-los. Serreu capaços d’assolir el repte?

Adreçat a: alumnes de 8 a 10 anys

Data: divendres 7 de febrer de 2020 de 17:15 a 18:15

Lloc: aula d’informàtica batxillerat

Programa un joc

Objectiu: programar un espai on cauen regals, però també objectes dolents. El personatge ha d’esquivar els obstacles, però recollir els regals. Fent servir bucles, condicions i clons, aprendreu a programar el joc amb scratch.

Adreçat a: alumnes de 10 a 12 anys

Data: divendres 14 de febrer de 2020 de 17:15 a 18:15

Lloc: aula d’informàtica batxillerat

Scratch és una interfície de programació amb blocs molt senzilla i intuïtiva que ajuda als alumnes a pensar de forma creativa, a raonar sistemàticament i a treballar el mètode prova-error, competències essencials per a tothom en la societat actual. 

About Ampa La Salle Tarragona 8 Articles
Som el punt de trobada per a pares i mares del col·legi La Salle Tarragona. Impulsem projectes que aportin un complement a l’educació dels nostres fills.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*