S’acaba el repte de Co-creació

Es finalitzen els treballs de construcció i s’instal·len als seus llocs definitius

Bancs fets amb fusta i neumàtics per la zona de descans de primària - Foto: Barbara

Avui ha estat l’última sessió de construcció de treballs als patis de Primària. Per una banda, hi ha diferents jocs de punteria: un està format per un taulell de fusta i caixes en forma de cistelles, un altre, fet amb un cilindre de fusta i uns embuts de plàstic i un últim, que consisteix en llençar cèrcols a una peça de fusta feta amb dos llistons en creu i cinc en vertical.

La Sandra Martínez, estudiant de grau d’educació primària i graduada en maquillatge, mare de dos estudiants de La Salle, un de quart de Primària i una de quart d’ESO i padrina d’un dels grups, ens diu: “Aquest joc és el més complicat de fer, ha estat difícil”, referint-se al joc d’encistellar amb el taulell i les capses.

Per l’altra banda, s’estan instal·lant les estructures de la zona de relax i confort, que ja estaven construïdes. Estan fetes de peces de fusta pintades de groc i pneumàtics de cotxe. En aquest projecte els ajuda en Xavi Sabater, artista a l’Escola d’Art de Tarragona. Aquest treball, realitzat per alumnes de 2n d’ESO, s’està duent a terme al pati de les Gàbies, de la mateixa manera que l’altre treball.

Està bé, ja que aquests bancs faran que els nens estiguin còmodes al pati”, ens explica en Pol Mosquera, alumne de 2n d’ESO, que treballa en aquest projecte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*