Recta final dels projectes de Co-creació

Els alumnes de primer i segon d’ESO després de tres setmanes de treball, han donat per finalitzats els seus projectes

Alumnes posant els cargols del joc d'equilibri - foto: Sara i Mireia

El grup del Saúl, l’Iván, el Biel, el Joan i el Sergi, uns alumnes de segon d’ESO A,  estaven acabant els seus dos jocs d’equilibri. Un d’ells tracta d’anar saltant unes rodes sense perdre l’equilibri. Avui les han portat, les han col·locat al pati i les han omplert amb sorra. L’altre consistia en anar caminant per damunt d’una fusta intentant no caure. Per acabar d’enllestir-lo, els alumnes han estat cargolant els cargols per fixar les fustes entre si.

L’altre grup d’alumnes de segon d’ESO A  format per la Sofia, la Giselle, la Claudia i la Maria estaven treballant en només un projecte. Aquest consisteix en una zona de relax formada per unes cadires de fusta  amb suport de rodes. Aquesta tarda, primer les han decorat amb esprai, però per culpa del vent la pintura es dirigia cap a una altra direcció i han hagut de canviar de metodologia i han acabat utilitzant pintura acrílica.

Els dos grups han tingut l’ajuda de la Rosa Gonzalo, mare de l’AMPA; el Jacinto Gonzalo, pare de la Rosa i mecànic des de els quinze anys i, finalment, de l’Elia Arias, mare voluntària.

Zona de relax de les Moreres – Foto: Rosa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*