Problemes en les gravacions de la creació dels patis

Cursa final per finalitzar el curts durant la darrera sessió del taller audiovisual

Gravació d'una escena del curt - Foto: Anna

El problema de l’espai ha capficat als alumnes de 2n d’ESO que treballaven al projecte “Maneres de mirar”, que havien d’enregistrar la tasca que portaven a terme els seus companys al pati.

El grup de “Maneres de mirar” format per la Paula Baños, la Carlota Gallart, l’Elsa Valero, la Lorena Muñoz, l’Unai Mesas, el Jordi Virgili, l’Arnau Bria i el David Just han estat intentant fer un “Tik-Tok”, però alguns dels components del grup han estat fent ximpleries i perdent el temps i, al final, l’Unai ha anat ell sol a realitzar la gravació.

El grup ha continuat intentant fer el “Tik-Tok” per finalitzar la seva pel·lícula, però aleshores els ha sorgit un problema: no tenien suficient espai a la porteria de futbol sala on estaven gravant i no hi cabien. Al final, ho han solucionat fent que l’Arnau sortís després al vídeo.

El grup de la Sofia Ribera, l’Alba Rodriguez, la Maria Albaigés, la Gemma Rico, la Cèlia Solé, la Jara Pérez i la Lucia Olmos han estat gravant un escena que tractava d’una baralla, però també han tingut un problema, que no sabien on gravar. Al final, han enregistrat el vídeo a les escales de segon d’ESO i quart d’ESO, des de baix.    

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*