Nova edició de Book i Game crossing a Salle Tarragona

Doneu una segona vida a allò que a casa ja no feu servir

Han passat les festes i segur que a casa teniu un munt de llibres i jocs nous. Si voleu fer espai per tots aquests nous regals, aprofiteu la nova edició de game i book crossing de l’AMPA.

Del 20 de gener al 29 de febrer de 2020 trobareu unes caixes als pavellons d’infantil, primària i ESO on podreu deixar llibres i jocs de taula que ja no feu servir. Si voleu obtenir uns tiquets per fer intercanvi, cal que porteu el material en horari d’oficina AMPA.

Tot el material recollit estarà a disposició de les famílies el dissabte 21 de març de 2020 de 16h30 a 19h30 a la paradeta de llibres i jocs de taula durant la Festa de les Famílies de l’AMPA.

Per intercanviar material, només cal que porteu un joc o un llibre i a canvi podeu agafar un altre. També podeu fer-ho amb el tiquet d’intercanvi que l’AMPA us dona a l’oficina.

Animeu-vos a participar! Doneu una segona vida a allò que a casa ja no feu servir!

Horari oficina AMPA al gener: dimecres 15 i 22/01/20 i divendres 31/01/20. Febrer: dimecres 5, 12 i 19/02 i divendres 28/02.

About Ampa La Salle Tarragona 8 Articles
Som el punt de trobada per a pares i mares del col·legi La Salle Tarragona. Impulsem projectes que aportin un complement a l’educació dels nostres fills.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*