Zones creatives i lúdiques al pati de Primària

Cistelles, trapezis i una zona "chillout" són alguns exemples del que s'està realitzant a les jornades manuals de Co-creació

Alumnes de l'ESO pintant les cistelles del seu joc - Foto: Barbara

Aquesta setmana s’està duent a terme la part de construcció del Repte de Co-creació als patis de “les Moreres” i “les Gàbies” de Primària.

Al pati de les Gàbies s’està fent un projecte que consisteix en construir cistelles amb una peça de fusta i uns embuts de plàstic per tirar-hi pilotes de mida reduïda.

Hi han hagut diversos problemes com, per exemple, que la fusta era massa dura o que s’han trobat claus en ella que obstrueixen el pas de les màquines. Han utilitzat un trepant amb un accessori especial pensat per fer forats circulars. L’Araceli Fenoglio, una Quiromassatgista, i la professora d’Anglès Complementari Georgina Carmona estan ajudant a les noies en aquest projecte.

Mentrestant, al pati de les Moreres, s’ha vist un ambient de treball actiu i com alguns grups treballaven coordinadament en equip. Hi han projectes creatius, com una zona de descans o chillout, construïda amb pneumàtics i fustes a mode de cadires; o un joc d’equilibri, fet amb fustes de diverses mides i gruixos.

Van anar bastant ràpid des del primer minut i ja quasi han acabat”, diu la professora Maria Jesús Gomà, referint-se al grup que treballa en el joc d’equilibris.

No tenien gaire clar què fer al principi“, ens expliquen els padrins del grup que treballa en la zona chillout, Rosa, mestra d’infantil, i Jacint, el seu pare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*