Al gener els socis poden recuperar el 5% del cost de les extraescolars

Foto: Skitterphoto

Des d’aquest curs 2019-2020, l’escola cobra l’import íntegre de les activitats extraescolars a les famílies sòcies de l’AMPA. Aquest fet és degut a un canvi en la gestió administrativa de l’escola.

Per aquesta raó, l’AMPA va decidir en assemblea, retornar de forma excepcional aquest curs, el 5% de cost de les activitats extraescolars que organitza l’escola, en metàl·lic per finestreta en horari d’oficina AMPA.

Aquesta devolució es farà dues vegades l’any. L’import corresponent als mesos de setembre a desembre de 2019 es retornarà durant el mes de gener de 2020. El 5% corresponent als mesos de gener a juny 2020 es retornarà al juny 2020.

Els dies d’atenció de l’oficina de l’AMPA al gener de 2020 són:  dimecres 15 i 22 de gener i divendres 31 de gener de 2020 de 17h a 17h30.

També podeu optar per recuperar l’import anual durant el mes de juny.

Aquesta devolució no aplica als descomptes de l’acollida matinal (50% de la quota) i el descompte corresponent a l’assignatura de robòtica (1€/mes), així com les extraescolars de bàsquet i futbol, ja que aquestes són les úniques quotes que es descompten directament de la mensualitat.

About Ampa La Salle Tarragona 8 Articles
Som el punt de trobada per a pares i mares del col·legi La Salle Tarragona. Impulsem projectes que aportin un complement a l’educació dels nostres fills.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*