Arranca la II edició del Repte Experimenta

Una trentena d’alumnes de primer i segon d’ESO comencen la seva primera jornada de treball científic

Alumnes de primer i segon d’ESO cercant informació per als seus experiments - Foto: Joan

Un grup d’estudiants de La Salle Tarragona ha començat la segona edició del Repte Experimenta amb un dia de recerca de possibles activitats relacionades amb la ciència per Internet. Es tracta de la segona edició d’un projecte dedicat a despertar vocacions científiques potenciant l’experimentació a l’ESO.

Guiats per la professora i científica Sira Barrull i la presidenta de l’AMPA i catedràtica de Química Eva Pocurull, aquests alumnes treballaran amb objectes quotidians per a finalitats de recerca de laboratori. En aquest projecte seran ajudats per un padrí, que serà algú que els guiï més profundament en els seus treballs.

Els padrins seran o bé pares i mares d’alumnes amb estudis relacionats amb la ciència, o bé directament professionals voluntaris. El projecte es durà a terme en una sessió setmanal de dues hores cadascuna durant quatre setmanes. Aquesta activitat es realitzarà a l’aula d’alemany de l’ESO i al laboratori de Batxillerat.

Cal recordar que ahir va ser el primer dia de treball del projecte i hi van participar els alumnes de primer d’ESO B i C.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*